Hvad er Anbefalinger.dk?

Kender du dette?

  • Der er så mange seje steder på internettet, men hvordan finder du dem?
  • Mange guider forsøger at sælge dig noget.
  • Linkkataloger spammes til med marketingfolk.
  • Du har en plan om systematisk at samle alle dine bogmærker, men får det aldrig gjort.

De bedste links på internettet og kun det!

Udvalgt af redaktøren af Anbefalinger.dk
Jeg hedder Knut Nägele, og jeg har lang erfaring med at arbejde med internettet. Ud fra min ambition om at skabe links af høj kvalitet til brugerne af Anbefalinger.dk, vælger jeg linksene.

Forslag er velkomne
Jeg er åben for forslag til gode links, men forholder mig friheden til at sige nej til forslag, hvis jeg ikke finder dem nyttige for nok besøgende her.

Nyttigheden af linksene er formålet
Linksenes nyttighed for de besøgende er formålet. Linksene bør inspirere til brugen af websteder, der hjælper folk med at løse problemer, der uddanner, underholder, forbinder mennesker og andre nyttige formål.

Lille antal links er målet
Anbefalinger.dk foretrækker færre gode links i en kategori i stedet for et udtømmende antal links.

De linkede websites er fortrinsvis gratis
Gratis websites er ofte de mest nyttige for de fleste. Nogle gange linker jeg til websites, der er betalte tjenester, hvis jeg bedømmer at tjenesten giver virkelig god værdi for pengene, og der er ikke noget godt gratis alternativ til rådighed.Anbefalinger.dkAnbefalinger.dkjeg

Anbefalinger.dk’s linksamling består ikke af links der er købt af annoncører
Mange linksamlinger er baseret på det underliggende mål om at sælge sælge links. Det er ikke tilfældet her. Links bliver udvalgt 

Ikke et linkbuilding-katalog til SEO-folk
Hvis du leder efter et sted  at få et backlink til SEO? Glem det!

Annoncer og affiliatelinks kan forekomme men påvirker ikke udvalget
Det er muligt at jeg begynde at have annoncer på websitet for at finansiere mine udgifter. Og der vil også kunne forekomme affiliatelinks i linksamlingerne. Men annoncerne og affiliatelinksene vil ikke have indflydelse på hvilke anbefalede links der findes på Abefalinger.dk.

Forbehold
Jeg vil altid gøre mit bedste for at der linkes til de bedste links. Men der tages forbehold for, at nogle links ikke fungerer, ikke er kategoriseret eller beskrevet korrekt eller at der fejlagtigt linkes til skadeligt indhold.

anbefalinger.dk udgives af:

Say.dk
Søborg Hovedgade
2860 Søborg
Danmark

Anbefal anbefalinger.dk til dine venner:

Giv et like og følg os på Facebook:

Få tips og nyheder fra anbefalinger.dk:

[mc4wp_form id=”379″]
Scroll to Top