Snyd ikke dig selv for erstatning på op til 4.500 kr. ved forsinket fly

Lovgivning siger, at du kan være berettiget til erstatning når dit fly er forsinket. Mange ved ikke dette og ved heller ikke hvordan man gør for at få erstatningen. Læs her hvordan du gør.

 

Få erstatning ved flyforsinkelse eller afslysning - ikon for forsinket fly, aflyst fly og sparegris

Meget kort fortalt, så er man berettiget kompensation hvis der er mere end 3 timers forsinkelse eller hvis flyet bliver aflyst. Taksterne er: 250 Euro for korte flyvninger, 450 Euro for mellemlange flyvninger og 600 Euro for lange flyvninger.

Kan være meget svært selv at få erstatningen

For flyselskaberne er det selvfølgelig en ret irriterende udgift, så derfor kommer man ikke langt ved blot at bede selskabet om erstatningen. Dels vil de ikke være særlig behjælpelige med at vejlede i hvordan man gør og dels er der stor sandsynlighed for, at de vil komme med alle mulige forklaringer på, hvorfor man ikke er berettiget.

Få professionel hjælp der kun koster hvis man vinder erstatning

Fordi det er svært selv at få erstatningen, så anbefales det, at få et firma til at hjælpe, som har erfaring med at få erstatning og ultimativt føre retsag mod flyselskaberne. Det skal disse firmaer selvfølgelig have deres betaling for. Men de fungerer sådan, at de kun tager sig betalt hvis de vinder en erstatning. Typisk tager de en procentdel af erstatningen som f.eks. 25%. Du får så stadig 75% af erstatningen, som jo er meget bedre end ingenting, dom man ofte vil have fået hvis man selv forsøgte sig. På den måde er det helt uden risiko for dig som rejsende at prøve at få erstatning gennem disse firmaer.

Sådan gør du

  1. Klik på linket her for at komme til firmaet Flypenge.
  2. Klik på den grønne knap “Få dine penge”.
  3. Udfyld hvad der spørges om i de 4 trin og bekræft din ansøgning.
  4. Og så er der bare at vente. Det kan faktisk tage helt op til 6 måneder at få en sag afgjort. men du skal ikke selv gøre noget.
  5. Hvis du er heldig får du helt op til 3.486 kr.

Andre anbefalinger

Kategorier
Scroll to Top